Barn och ungdomsklättring

Träning

I samband med öppnandet av nya klätterhallen minskade behovet av barn- och ungdomsgrupper anordnade av klubben. På grund av detta och svalt intresse för att hålla i grupperna beslutade klubben att sluta med ledarledda klättertillfällen. Vi hänvisar istället till Östersunds klättercenter som håller i egna träningsgrupper. Om du har frågor, förslag eller önskemål om barn- eller ungdomsklättring är det fritt fram att kontakta oss.

Pelle Westling på tävling

Tävling

Styrelsen har beslutat att vara med och sponsra de barn och ungdomar ej 20 år fyllda som är medlemmar i Östersunds klätterklubb som vill åka på tävlingar. Bidraget betalas ut i efterhand och är på 1500 kr per tävlande person för tävlingar utanför Jämtland. Bidraget är främst tänkt för tävlingar då större utlägg kan ske i form av boende eller längre transporter och de 1500 kronorna då kan täcka delar av kostnaderna. Vid tävling i Sundsvall t.ex. kan bidraget komma att vara lägre då det inte är tänkt att man ska gå med vinst för att åka på tävlingar.

Kvitton behöver inte redovisas men innan tävling bör man prata med någon i styrelsen eller skicka ett email till kassor@ostersundskk.se för att få bidraget beviljat (vilket normalt sett alltid sker men med ovanstående reservationer).

Som motprestation vill vi också att man skriver några rader om hur det var på tävlingen och skickar någon länk eller bild på resultatlista och bild från själva tävlingen till instagram@ostersundskk.se med kopia till kassor@ostersundskk.se i efterhand så att vi kan lägga upp det på klubbens Instagramkonto.