Barn och ungdomsklättring

Medlemmar i Östersunds klätterklubb klättrar gratis (barn 5 år och yngre klättrar kostnadsfritt med en betalande förälder). Om barnen inte hunnit bli medlemmar ännu kostar det 40 kr per gång. Försäkring ingår i medlemskapet men föräldrar ansvarar för barnens säkerhet. Alla hjälps åt att ta fram madrasser och att snygga till när tiden är slut.

Gå gärna in på vår facebook-grupp: Barn- och ungdomsklättring i Östersund. Om du inte hittar den – maila Helena så blir du inbjuden.

 

Tider för barnklättring:

Tisdagar 17-19: Ledarledda grupper med start 20/9. En grupp 17-18 och en grupp 18-19. Åtta tillfällen med uppehåll v 44, 45 & 46. Barnen behöver vara medlemmar (se under Info hur man blir medlem) och har då tillgång till alla klubbens tider. Anmälan till ungdom@ostersundskk.se

Från skolstart tom v 37, v 44, 45, 46 samt v 49-51 är tiden fri att nyttja för alla barn som är medlemmar. Ingen anmälan behövs. Nyckel hämtas i receptionen av den som är först på plats och alla hjälps åt att ta ner madrasser. (Var noga med att lägga tunna mattor över skarvarna).

Torsdagar 17-19: Ungdomsgrupp 10 år och uppåt. Anna Svending och Lucas Lundström är ledare.

 

ALLA GRUPPER ÄR FULLA UNDER HÖSTTERMINEN.

Barnen behöver vara medlemmar (se under Info hur man blir medlem) och har då tillgång till alla klubbens tider.

Anmäl genom att maila ungdom@ostersundskk.se och ange barnets namn och födelsenr samt vilken dag det gäller.

 

Ansvarig för barnklättringen:

Anna Svending

0722521106

ungdom@ostersundskk.se

Om någon vill hjälpa till med barn- och ungdomsklättring – hör av er!